Najnovšie recenzie zo sekcie Prekvapkávače
- kavovar je fajn aj kava je vyborna, funguje vsetko co je v popise vyrobku
- do domacnosti je ale zbytocne velky kedze robim na nom len dve kavy :-)
hodi sa hlavne do kancelarii alebo tam kde sa vela kavy pije, pre mna je zbytocne velky ale bol v akcii tak no nekup to :-)
priemerny vyrobok
- som veľmi spokojná s kávovarom,okrem toho že je dizajnovo veľmi pekný je aj praktický -programovanie super, po ukončení automatický vypne čo je veľmi dobre , káva je OK a dlho vydrží teplá.
- keďže je to termo-kanvica s tesnením je ťažšie vylievať kávu z kanvice keď je tam menej kávy(1/2 šálky). Ešte by sa mohlo vyriešiť umývanie kanvice v umývačke riadu (zatiaľ neodporúčajú umývanie termo-kanvice v myčke.
Ak si zvyknete nato ako vylievať aj tu poslednú kávu z kanvice tak všetko ostatne je OK. Odporúčam tento kávovar.
- kávovar je v správných rukách "kávových labužníkov"
dar pre syna pod stromček,nemali kávovor a sú to velký kávičkári aj so ženou,každý druh kávy si užasne vedia vychutnať...to poteší..
Výrobok som vybrala kvôli materiálu, z ktorého je kanvica
Káva je urobená rýchlo
Oceňujem, že sa výrobok vypne po skončení prekvapkávania
Odporúčam ostatným
Hlavne kvôli kanvici, pretože sklenené nemajú výdrž
...kedže sme ho dostali k Vianociam( tak ho máme veľmi krátko),neviem ešte úplne objektívne ohodnotiť produkt.Zatial sme spokojní káva nám z neho veľmi chutí.Zaujala nás nádoba,že je nerozbitná a že udrží dlhšie kávu teplú.Oslovil nás samozrejme aj dizajn,ale to bolo až druhoradé :)))
kávovar bol darčekom, ktorý sme vzberali spoločne - pomer dizajnu, parametrov a ceny bol veľmi lákavý a aj doterajšie užívanie sa osvedčilo
- funkcia "časovač"
- termokanvica
Kávovar som si vybrala hlavne pre termokanvicu.Nabudúce si dám pozor na prítomnosť slovenského návodu a záručného listu
Zobrazujem 241 - 248 zo 248 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 11 12 [ 13 ]