Najnovšie recenzie zo sekcie Prekvapkávače
- Veľkosť
- Design
- Tichý
- Ziatiaľ som žiadne nenašla
Takže tento kávovar ma úplne dostal svojou veľkosťou celkom tichým mletím kávy a ten časovač to je absolútna bomba. Už v ňom robím kávu a vonia po celom byte. Ak niekto rozmýšľa nad skladným, pekným a cenovo dostupným kávovarom, tak toto je tá správna voľba teda aspoň pre mňa.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
Přejeme pěkný den.
S pozdravem
Tým Lauben
Jednoduchá obsluha, má vnútorný filter, ohrevnú plochu, nikde nepreteká. Spokojnosť.
Zatím to vypadá dobře
- jednoduchý na použitie aj čistenie
- ľahký
- na papierové filtre
- super cena
- krásny design
- otváranie nádoby na kávu nie je jednou rukou
Kávovar nezaberá veľa miesta aj napriek tomu, že pripraví v pohode 6 veľkých káv naraz. Všetci známi pijú veľkú, tak na malé to nepočítam. Káva je chutná, horúca. Dá sa nastaviť intenzita. Má časovač, ráno vstanem a káva je hotová. Tiež umývateľný filter. Presne to som hľadala. A za skvelú cenu. Odporúčam.
- Bez filtra
- Spolahlivý, mňamkový
Jednoducha manipulacia.
Rýchla a jednoduchá príprava kávy za pár eur, káva je na žalúdok ľahšia ako káva spravená pomocou french press .
- dizajn
- opakovane použiteľný filter
- nastaviteľný časovač
- spraví viac káv naraz
- tichý
- drahý
- veľký
Prekvapkávač používame už skoro rok a sme veľmi spokojný. Káva je super, jedine čo je trochu náročnejšie je nalievanie vody, ale keď si človek zvykne, tak to už ani nepovažuje za chybu. Dizajn je nadčasový, takže ani za pár rokov nevyjde z módy. Vybrali sme si červenú farbu, pre niekoho možno príliš agresívna ale v realite vyzerá skvelo.
- Voda sa veľmi málo zohreje. Potom káva nedosahuje požadovanú chuť. Komplikované čistenie. Biely filter sa nedá dobre vyčistiť. Pomohli by asi jednorazové filtre, ešte zistiť, kde sa predávajú.
- produkt sa mi paci lebo nezaberie vela miesta ,nadobka je 0,7l akurat pre jednu osobu na den,takze sa naprogramuje a rano sam spravi cerstvu kavu. .... tak isto sa mi paci ze sa da spravit v zime aj sypany caj.
nezistila som
Dobrý,kvalitný a pekný kávovar za prijateľnú sumu.
komunikácia,rýclosť dodania tovaru
- Dobrý
Veľká spokojnosť
Objednala som kávovar,k tomu som dostala 1kg zrkovej kávy/zadarmo/.
Som veľmi spokojná s kávovarom.Veľmi pekne vyzerá.Robí vynikajúcú kávu.
Maly sikovny kavovar na sypanu kavu. Velmi prakticky . Spokojna .
ok
- Maly skladny
- Slabsi vykon
Zobrazujem 21 - 40 zo 248 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...13 Ďalšie »