Najnovšie recenzie zo sekcie Prekvapkávače
- Rýchly tichý
Som spokojná, kúpila som si kávovar malý na dve kávy, čo mi vyhovuje.
Отличное
- káva pre jednu osobu a thermo hrnček
- škoda,že nie jeho súčastou adaptér na zapojeniedo autobaterie
jednoduché na obsluhu, krásny dizajn a hlavne skvelá káva. Keby som mal odporučiť niekomu do kuchyne kávovar za nízku cenu, bolo by to toto.
- Automatika
Automatika a zatiaľ bez problémov
- zatiaľ spokojnosť, pekný dizajn, dobrá cena
zatiaľ neviem o ničom
Tazky pristup k umiestneniu filtra, upchava sa a preteka
Veľa muziky za málo peňazí.
Robí to čo má za prijateľnú cenu.
Pekný dizajn, vždy čerstvo pomletá káva, ktorá chutí vynikajúco. Som spokojná, chutí aj mojim deťom.
Nejde to neohrieva Je to lacný šmejd - kúpil som to pre malý objem navarenia kávy 0,75 l .
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Poprosím ,kontaktujte prodejce nebo přímo autorizovaný servis FastPlus Bratislava tel: 249 105 832. S pozdravem Sencor Care.
- je výborné že má nerezové sitko ktoré je vymeniteľné a dá sa požiť aj na sypaný čaj
neviem
- Rýchlosť a chuť uvarenej kávy
- Jednoduchý dizajn a obsluha
- Prepínač na menšiu dávku kávy (zníži prietok vody)
- Záručná doba
- Absencia pokročilejších funkcií, napr. časovač
Kvalitný výrobok - klasika medzi kávovarmi na filtrovanú kávu s dlhoročnou tradíciou a 5 ročnou zárukou priamo od výrobcu. Ručne vyrábané v Holandsku. Ten časovač by som prijal, ale na druhú stranu, čim menej elektroniky, tým nižšia šanca, že sa niečo pokazí. Cena je možno vyššia, ale za kvalitu si rád priplatím.
Spĺňa všetky moje požiadavky a navyše je pekný.
- varí naozaj horúcu kávu, nevadí, že sa po 38min vypne. Ak treba, zapneme si ho a zas 40min ohrieva.
- jednoduchý časovač - nastavenie automatického zapnutia na ráno, displej s časom podsvietený
- plastový vyberateľný filter na kávu, netreba kupovať stále jednorazové filtre. Moja prvá skúsenosť , bol som skeptický, ale je to super. Teoreticky kávovar zaplatíte časom z ušetrených € za filtre...
- Veľká konvica, naozaj 1,8L a pohodlne sa používa
- výborná cena
- ocenil by som kanvicu z hrubšieho skla, aj akoby robustnejšie vyhotovenie plastov, ale dá sa to vnímať aj pozitívne, je to naozaj výborný pomer ceny a kvality. hneď by som ho kúpil zas.
- drahšie kávovary iných značiek nemajú pre mňa žiadnu výhodu.
- funkcia "BOLD" je, že prekvapkáva pomalšie cca o tretinu dlhšií čas a káva je silnejšia-výraznejšia na chuť. A je to naozaj rozdiel, tak ako tak chutí káva naozaj dobre. Myslím, že je to najmä tým jeho filtrom - že sme prestali používať papierové filtre.
ak ho majú skladom, neváhal by som...
- Super
ok
Produkt spoľahlivý. Mám ho síce krátku dobu. Zatiaľ vyjadrujem spokojnosť. Šikovný, malý pre dve osoby alebo do menšej kychyne, kancelárie.
K výrobku nie je dodaný slovenský ani český návod.Nie je ani na internete.Jedná sa o ovládaci panel.Výrobok som vrátil.
Zobrazujem 101 - 120 zo 248 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...13 Ďalšie »